Poster tornooi 2021_Low Res (002) (002)SVA Tennis- en Padelclub: een actieve club voor jong en oud, recreant of competitiespeler!

We zijn een familiale club gelegen in een groene, kindvriendelijke omgeving waar ambiance verzekerd is tijdens tal van zomeractiviteiten.​
Er zijn 8 verlichte outdoorbanen (6 gravel, 2 all-weather). Op deze all weather-terreinen kan zowel in de zomer als in de winter getennist worden.​ Binnenkort ook Padel! We houden jullie op de hoogte.

​Of wil je nog wat lessen volgen? We werken samen met een tennisschool. De leraars delen de groepjes in volgens niveau en leeftijd. Ook privélessen volgen kan.

Nog nooit getennist en je bent benieuwd of het iets voor jou is? De gratis proefdag gaat door op 28 maart (van 14.00u tot 16.00u) op onze terreinen en is bedoeld voor zij die nog nooit getennist hebben maar het willen proberen. Materiaal en leraars worden ter beschikking gesteld door de club. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Inschrijven kan via de tennisschool. mailto:jonathan.vanostade@outlook.com

Onze wekelijkse clubavond op vrijdag is ondertussen een vaste waarde geworden en biedt de mogelijkheid om kennis te maken met andere leden.

We bieden ook aan onze leden de mogelijkheid om competitie te spelen zoals Beker Claus (vrouwen vanaf 50 jaar, mannen vanaf 60 jaar), Beker Tony Martens (voorheen Beker Saliën) en Interclub.

We vergeten zeker onze jongeren niet: zij kunnen ook lessen volgen en deelnemen aan zomerkampen en jeugdinterclub. Onze begeleider leidt alles in goede banen.

In augustus kan je ook deelnemen aan ons eigen tornooi. Je kan sporten en achteraf genieten van een drankje of blijven eten in de brasserie!

Padel zit in de lift. En ook Aartselaar stapt mee in dit verhaal. Padel is zo’n spel waarbij zowel de sport als het plezier de boventoon voeren. De sport is erg laagdrempelig maar toch erg uitdagend! Het zou leuk zijn om naast tennis ook een variant te hebben. Wordt vervolgd…..

Kortom, wij organiseren het ganse seizoen tal van activiteiten.

 
 
Scroll naar top