Wat is een clubavond? 

Elke vrijdagavond is het clubavond. Wat is dat? De clubavond is in de eerste plaats een tennisavond (en vanaf 22 oktober ook tennis/padel). Iedereen speelt tegen iedereen, en dit doen we door een loting onder alle aanwezige personen, waarbij een onschuldige hand ploegen samenstelt. Er worden steeds dubbelspelploegen opgesteld om zoveel mogelijk spelers op onze velden te krijgen. Is het speeluur om, dan komen we allemaal terug naar binnen en worden de ploegen voor een volgend uur getrokken. Wie nog niet gespeeld heeft, krijgt dan voorrang op de spelers die zojuist van het plein komen. Wie reeds moe is, mag zich terugtrekken. Een pintje drinken behoort dan tot de mogelijkheden.

Op vraag van nieuwe leden en vele andere geïnteresseerde aspirant-leden hebben we als bestuur besloten om de clubavonden op vrijdag verder te zetten. Dit zowel voor tennis als voor padel. We starten op vrijdag 22/10 van 20u tot 23u.

We beschikken voor deze clubavond voorlopig over 2 padelvelden (indien er meer nodig zijn zullen we daar dan ook op inspelen).   Deelnameprijs is €5 (voor padellers,) contant af te rekenen bij iemand van de aanwezige bestuursleden.

  • 1ste vrijdag van de maand tijdens de clubavond mag elk lid gratis1 gastspeler per keer uitnodigen!
  • Jeugdspelers -16 jaar kunnen enkel deelnemen bij een niet volledige bezetting van de terreinen.
Scroll naar top