Lid worden

Inschrijvingen 2021

Sinds de elektronische inschrijving behoren de papieren lidkaarten van zowel SVAT als Tennis Vlaanderen tot het verleden.

Vanaf 2 januari 2021 kunnen alle leden van vorig jaar hun lidmaatschap via het persoonlijk dashboard op de Tennis Vlaanderen website verlengen. Nieuwe leden kunnen ook via de online procedure lid worden. Klik hier en volg de instructies.

Na ontvangst van het lidgeld op de SVAT rekening schrijven wij je in bij Tennis Vlaanderen. Elke speler/speelster krijgt dan van Tennis Vlaanderen een persoonlijk e-mail met het formulier voor de mutualiteit. Deze mail dient als bewijs van uw lidmaatschap. Verwijder hem dus niet, maar sla hem ergens veilig op.

SVAT-rekening BE26 7340 4706 6429 

1. Lidgelden 2021

Hoe zorg ik ervoor dat de mails van Tennis Vlaanderen NIET in mijn spam terechtkomen?

Betaling vóór 15/03/21Betaling vóór 01/08/21Betaling vanaf 01/08/21
Kids6-11 j€ 25€ 35€ 25
Junior12-18 j€ 65€ 80€ 45
Jongere19-24 j€ 75€ 90€ 55
Senior25-59 j€ 110€ 125€ 80
60+€ 100€ 115€ 70
Gezinouders + inwonende kinderen tot 24j.€ 320€ 350€ 270

Ben je ook lid van een andere club? En zijn wij je 2de club? Dan is dit van toepassing:

Junior Geen deelname aan interclub mogelijkInschrijven als juniorVermelding 2de club€ 40
Senior Geen deelname aan interclub of Beker Claus mogelijkInschrijven als seniorVermelding 2de club€ 65
Erelid  € 1

Het lidmaatschap voor 2de clubleden loopt tot 1 oktober 2021

  • Interclubspelers en Beker Claus deelnemers zorgen ervoor dat hun lidgeld vóór 9/01/2021 op de SVAT-rekening is toegekomen. Zij kunnen enkel lid worden via de online procedure, die ondertussen wel ingeburgerd is (bij wie dit echt niet lukt, kan een duidelijke mail sturen naar webmaster@svat.be).
  • In bovenstaande tabellen is het lidmaatschap van Tennis Vlaanderen inbegrepen, zodat iedere speler correct verzekerd is.
  • In het jaarlijkse lidgeld is de deelname aan bepaalde door de club georganiseerde activiteiten (clubtornooi, clubontmoetingen, herfstfeest, …) niet inbegrepen, de deelname aan de wekelijkse clubavond daarentegen wél.

2. Wie kan er lid worden?

Iedereen die in 2017 of vroeger is geboren, kan zich bij SVAT vzw aansluiten. Men kan toetreden als spelend lid of erelid. Ereleden kunnen in onze tennisclub de tennissport niet uitoefenen, zij kunnen wel deelnemen aan alle andere activiteiten.

3. Lessen

Lessen worden dit jaar geleid door TWA van Sonny van der Velden. Inschrijvingen voor de lessen kan via onze tennisschool en vul daar je aanvraag in. Indeling gebeurt later, hierbij wordt zoveel mogelijk naar homogene groepen van vier gestreefd. Lessenreeksen omvatten 8 lessen van 1 uur.

Lesgelden en uren onder voorbehoud.

  • Jeugd: op woensdag tussen 13u en 17u of op zaterdag ts 9u en 14u
  • Volwassenen: op dinsdag- of donderdagavond
Lesgeldengroep van 4Groep van 3Groep van 2Privéles
Jeugd€ 80€ 105€ 160€ 35/u
Volwassenen€ 90€ 115€ 170€ 35/u

4. Voorinschrijvingen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert SVAT vzw voorinschrijvingen. Dit evenwel online dit jaar. Snelle beslissers genieten van een reductie (zie tabel lidgelden).

Alle Interclubspelers vernieuwen hun lidmaatschap via de online procedure op de website van Tennis Vlaanderen of nemen contact op met Rita Dekkers

De betaling van het lidgeld voor Interclub-spelers en BC-spelers moet op de SVAT-rekening staan in januari (datum voor 2022 nog niet bekend)

5. Hoe inschrijven?

A) Online inschrijven :

Sinds 2015 kan ‘online’ ingeschreven worden via de website van Tennis Vlaanderen. Al wie lid wil worden bij SVAT kan zich langs deze weg registreren. Heraansluiten of je voor de eerste maal lid maken, het kan allebei. Online inschrijven kan voor de abonnementen: Kids, Junior, Student, Senior, 60+ en Gezin. Voor de overige abonnementen kan je terecht door de club te contacteren  via info@svat.be.

De nieuwe werkwijze: volg de richtlijnen op de site van Tennis Vlaanderen:

LID WORDEN VAN JE CLUB

Online lid worden via de website van Tennis Vlaanderen
Hoe ga je te werk?

  • Voor een aanvraag: (nieuwe leden)

a) surf naar www.tennisvlaanderen.be
b) klik rechts bovenaan op ‘Club’
c) vul ons clubnummer ‘0061’ of naam ‘S.V. AARTSELAAR T.’ in
d) klik op  SV. Aartselaar T.
e) scroll naar ‘Tarieven’
f) klik ‘Lid worden’, indien reeds lid geweest, log dan in en verifieer je gegevens
indien nog geen lid van Tennis Vlaanderen, vul je gegevens in (in het vak opmerkingen kan je aangeven of je interclub of beker Claus wenst te spelen)
g) klik ‘Bevestigen’
h) na goedkeuring van je registratie ontvang je een e-mail met een betalingsopdracht met gestructureerde mededeling/rekeningrapport.
i) na ontvangst van je lidgeld op de SVAT-rekening ben je lid van SVAT en ontvang je als bewijs een e-mail van Tennis Vlaanderen met al je gegevens (oude VTV-kaart)

  • Voor een verlenging van je abonnement: (procedure vanaf 1/4)

(enkel mogelijk als je vorig jaar reeds online hebt geregistreerd)
a) surf naar www.tennisvlaanderen.be
b) log in op je spelersdashboard
c) scroll naar ‘Clubabonnementen’
d) klik op ‘Verlengen’. (procedure vanaf 1/4)
e) kijk je gegevens na en pas aan waar nodig
f) vul eventueel een familielid (man/vrouw/kind) toe aan je abonnement
g) klik ‘Bevestigen’
h) na goedkeuring van je registratie ontvang je een e-mail met een betalingsopdracht met gestructureerde mededeling / rekeningrapport
i) na ontvangst van je lidgeld op de SVAT-rekening ben je lid van SVAT en na activatie ook van Tennis Vlaanderen. Je ontvangt een e-mail van Tennis Vlaanderen met al je gegevens (oude VTV-kaart) en de link voor je formulier voor de mutualiteit.

Bij problemen contacteer: webmaster@svat.be

B) Nieuwe leden:

Nieuwe leden, die niet vertrouwd zijn met de online inschrijvingen via de website van Tennis Vlaanderen, kunnen de club contacteren via info@svat.be.

Gelieve hierbij volgende gegevens op te geven: Naam / Voornaam / geboortedatum / geslacht / volledig adres / email / telefoon of gsm en rijksregisternummer.

Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lidgeld op de SVAT-rekening.

Er worden zoals reeds gezegd, geen papieren lidkaarten SVAT meer aangemaakt.

6. Betaling van het lidgeld

We vragen dat de betaling van de lidgelden enkel via storting of overschrijving gebeurt op onze bankrekening: BE26 7340 4706 6429 op naam van SV Aartselaar Tennis vzw, met vermelding van de personen voor wie betaald wordt of vul de gestructureerde mededeling in, die u ontvangt via de mail van Tennis Vlaanderen. Ereleden kunnen niet via de website van Tennis Vlaanderen inschrijven. De registratie gebeurt na ontvangst van het lidgeld op de SVAT-rekening.

Hou er rekening mee dat je aansluiting bij Tennis Vlaanderen en je activatie op het Elektronisch ReservatieSysteem (ERS) pas gebeurt na ontvangst van je lidgeld op de SVAT-rekening.

Om administratieve redenen dienen interclubspelers ervoor te zorgen dat hun lidgeld in januari op de SVAT-rekening gestort is, zo niet worden ze niet aan de interclubspelerslijst van Tennis Vlaanderen toegevoegd! Deze regeling geldt ook voor Beker Claus spelers/speelsters.

Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lidgeld op de SVAT-rekening. Dan pas kan je online een terrein reserveren.

7. Formulier ziekenfondsen

Vooringevulde ziekenfondsformulieren vind je terug op je spelersdashboard.

Van zodra het abonnement betaald en verwerkt is, zal op je spelersdashboard het document voor de mutualiteit (gedeeltelijke terugbetaling sportlidgeld) terug te vinden zijn. Dit is volledig vooringevuld en met de handtekening van onze secretaris. Zo kan je hier onmiddellijk mee naar je eigen ziekenfonds.

De mutualiteiten lieten weten dat ze dit document aanvaarden, ook al ziet het er anders uit dan hun standaardformulieren.

In geen geval worden de formulieren door SVAT vzw aan de mutualiteiten bezorgd. Dit is de verantwoordelijkheid van de speler.

8. Bijkomende informatie

Voor bijkomende info kan je de club contacteren door het sturen van een mailtje naar: info@svat.be

Met sportieve groet,
Het bestuur

Scroll naar top