Lid worden

Inschrijvingen 2024

Vanaf 1 januari 2024 kunnen alle leden van vorig jaar hun lidmaatschap via het persoonlijk dashboard op de Tennis Vlaanderen website verlengen. Nieuwe leden kunnen ook via de online procedure lid worden.

Na ontvangst van het lidgeld op de SVAT rekening schrijven wij je in bij Tennis Vlaanderen. Elke speler/speelster krijgt dan van Tennis Vlaanderen een e-mail als bewijs van lidmaatschap met een link naar het formulier voor de mutualiteit om een deel van je lidmaatschap terug te krijgen. Kijk hiervoor ook je spam na.

SVAT-rekening BE26 7340 4706 6429 

ONLINE INSCHRIJVEN: HANDLEIDING

Belangrijke info:

  • Interclubspelers en Beker Claus deelnemers zorgen ervoor dat hun lidgeld vóór 9/01/2024 op de SVAT-rekening is toegekomen.
  • In bovenstaande tabellen is het lidmaatschap van Tennis Vlaanderen inbegrepen, zodat iedere speler correct verzekerd is.
  • In het jaarlijks lidgeld is de deelname aan bepaalde door de club georganiseerde activiteiten (clubtornooi, clubontmoetingen, herfstfeest, …) niet inbegrepen, de deelname aan de wekelijkse clubavond voor tennis daarentegen wél.

Wie kan er lid worden?

Iedereen geboren in 2018 of later kan zich bij SVAT vzw aansluiten. Men kan toetreden als spelend lid of erelid. Ereleden kunnen in onze tennisclub de tennissport niet uitoefenen, zij kunnen wel deelnemen aan alle andere activiteiten.

Lessen

Tennislessen worden geleid door TWA van Sonny van der Velden. Inschrijvingen voor de lessen kan via onze tennisschool en vul daar je aanvraag in. Indeling gebeurt later, hierbij wordt zoveel mogelijk naar homogene groepen van vier gestreefd. Lessenreeksen omvatten 8 lessen van 1 uur.

Voor padellessen: stuur een mailtje naar Jonathan Van Ostade

Voorinschrijvingen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert SVAT vzw online voorinschrijvingen. Snelle beslissers genieten van een reductie (zie tabel tarieven).

Alle Interclubspelers vernieuwen hun lidmaatschap via de online procedure op de website van Tennis Vlaanderen of nemen contact op met Rita Dekkers

De betaling van het lidgeld voor Interclub-spelers en BC-spelers moet op de SVAT-rekening staan op 9 januari 2024.

Meer info? mail naar info@svat.be

Scroll naar top