Nieuwsbrief maart 2022

Beste leden,

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur en eerstdaags (indien de terreinen voldoende uitgedroogd zijn) wordt er begonnen met het terug bespeelbaar maken van onze velden.

Vergeet niet jullie abonnement te hernieuwen voor 31/3 zodat je nog kan genieten van onze gunstvoorwaarden.

Alle info vind je terug op onze website svat.be

Nog even een reminder voor ons eerste event van het seizoen:

Kaasavond op 26/3, een ontmoeting met nieuwe leden en oude bekenden!  Inschrijven kan tot 20/3 bij polvda@yahoo.com

Klik hier voor meer info.

Voor de organisatie van de sporteldag en de initiatiedagen van Cadé zijn we nog op zoek naar rackets, je zou ons een groot plezier doen uw oude tennis- of padelrackets af te geven aan de toog van  ‘t Sportzicht of aan één van de bestuursleden tijdens de clubavond op vrijdag.

De Clubavond :

Tennis: aanwezig om 19u45 voor de trekking, spelen om 20u.

Het tweede speelblok begint om 21u (enkel voor de tennis en combi-abonnementen).

Padel: € 5 inleg steeds cash af te rekenen aan één van onze aanwezige bestuursleden. We starten op hetzelfde uur dan tennis. Vanaf vrijdag 1/4 enkel voor de padel en combi-abonnementen.

Bij een grote opkomst kunnen deze blokken van 1 uur naar 45 minuten gebracht worden zodat iedereen de kans heeft om te spelen.

We bekijken ook of we een formule kunnen vinden om de “meer ervaren spelers’” 1 wedstrijdje tegen elkaar te laten spelen zonder aan het concept “Clubavond” te tornen, een concept dat als enig doel heeft leden op een sportieve manier kennis met elkaar te laten maken, met uiteraard achteraf een natje en een droogje op het hopelijk zonovergoten terras.

Ik wens jullie allen een fair, sportief, gezond en blessurevrij seizoen.

Patrick Mommen

Voorzitter svat

Scroll naar boven